PUKEUDU RENNOSTI TÄHTIIN!

Tähtiasun info!

HIFK perhe pukeutuu tähtiin! Hanki sinäkin itsellesi oma tähtiasu! Tähtipuku on HIFK:n suunnittelema 100% puuvilla jersey leisure neulottu aikuisten vapaa-ajan asu. Tähtipuku on HIFK:lle räätälöity puku HIFK:n virallisin värein. Tilausohjeet  löytyvät täältä! 

Pukujen koot:

Malleilla on mallikappaleet päällä ja sovituskokoja meiltä löytyy XS, S, M ja L, myös cm/ lasten koot ovat tulossa.  Kokotaulukkona on käytetty Niken koko taulukkoa ja puvut ovat aikuisten unisex malleja. 

Pukujen sovittaminen:

Pukua voi sovittaa Liikuntamyllyssä maalis-huhtikuussa maanantaina ja torstaina HIFK:n vuorojen alkaessa. (Lisätietoja tai muita sovitusaikoja voi kysyä anne.suoranta@hifkfriidrott.fi). Asut esillä myös Keväthalleissa 26.03.2023 klo 14:30 - 16:00 HIFK:n kahvilassa.

Hinta ja tilaus:

Puku myydän settinä eli takki ja housut, halutessasi voit kuitenkin tilata eri kokoisen takin ja housut (tämä on mahdollista verkkokaupan variaatiot vällilehden kautta). Puvun hinta on 150 euroa. Lisätietoja löydät kun klikkaat auki TÄHTIKAUPPA painikkeen! Pukuja tilataan 100 kappaleeen erissä tehtaalta.

Mallipuvut

Kuvagalleria tähtipuku

Tähtimallien kuvat: Mea Heikkonen