Valmennustoiminta

M 4x400m (Anton Tallbacka, Daniel Lundmark, Aleksi Sairanen, Erik Back)

Olemme Suomen menestyksellisimpiä seuroja sijoittuen top-10 seurojen joukkoon sekä seuraluokituksissa että kilpailuissa Kalevan maljasta. 

Menestys perustuu monipuoliseen, laadukkaaseen toimintaan johon tarjoamme kohdennettua valmennusta sinulle, joka haet itsellesi sopivinta lajia ja sinulle, joka olet valinnut oman lajisi ja tähtäät kilpailu-urallasi maamme huippujen joukkoon ja seuramme edustustehtäviin.

Valmennuksellisesti seuran toiminta perustuu toimiviin valmennusryhmiin. Ryhmien koostumuksessa pyritään siihen, että kaikki urheilijat saavat omaa tasoaan vastaavaa valmennusta. Hyväksymme sen, että urheilija voi vielä pitkään yleisurheilun ohella harrastaa samanaikaisesti muitakin lajeja. 

Tuloskeskeisen harjoittelun lisäksi tarjoamme myös halukkaille mahdollisuuden liikunnalliseen yleisurheiluharjoitteluun ja mahdollisuuden kouluttautua ohjaajaksi ja valmentajaksi.

Valmennus on nuoruusiässä monipuolista, ominaisuuspohjaista harjoittelua. Erikoistuminen tapahtuu urheilijan ominaisuuksista riippuen noin 15 - 17-vuoden iässä. Seuran tavoitteena on auttaa urheilijaa pääsemään lahjakkuutensa ja kykynsä mukaan mahdollisimman pitkälle urheilu-urallaan. Valmennus on pitkäjänteinen prosessi. Emme hae ikäkausihuippuja vaan pyrimme järjestämään valmennustoiminnan siten, että urheilijalla on mahdollisuus menestymiseen myös aikuisiässä. Nuoresta iästä lähtien IFK panostaa viesteihin.

Toiminta perustuu laadukkaaseen valmennukseen. IFK panostaa siihen, että valmentajat kaikilla tasoilla saavat hyvän valmentajakoulutuksen. Jokaisella valmentajalla tulee olla tieto ja taito siiitä, mitä ja miten harjoitellaan eri ikäryhmissä. Seuran valmentajakunnan tietämystä hyödynnetään seuran sisällä aktiivisesti ja heidän panostaan arvostetaan.

Urheilija / valmentaja! Halutessasi taatusti laadukkaaseen seuraan, ota yhteyttä anne.suoranta@hifkfriidrott.fi.