Mervi Brandenburg

Kuka olet?

Olen Mervi, siviiliammatiltani  opettaja Helsingistä. Olen myös kouluttautunut ammattivalmentajaksi. Oma urheilu-ura oli kansallisen tason kiekonheittäjänä, ennätys 50.76. Nuorten sarjoissa tuli SM-mitaleita ja maaotteluedustuksia. Pienenä tyttönä hiihdossa PM-tasolla Pohjois-Karjalassa, josta olen kotoisin.

Valmennusfilosofiasi?

Kokonaisvaltainen valmennus on tärkeää, valmentajana haluan olla läsnä urheilijoilleni (valmentaminen ei ole vain treenien vetämistä) ja samalla olla tukena heille kaikilla elämän osa-alueilla. Treenataan paljon, mutta hyvin eli tehdään oikeita asioita, jotta kehitys olisi toivotunlainen. 

Keitä tällä hetkellä valmennat?

Lotta Kemppinen, Nea Mattila ja Sara Francic.

Parhaat valmennusmuistot:

Hyviä muistoja on paljon joista yhden haluan nostaa esiin.  Se on eräästä SM-kisasta muutama vuosi sittem, kun osalla urheilijoista oli ollut vammoja/sairasteluja ja osa heistä silti ylsi hienoihin tuloksiin ansaiten SM-mitalin. Tämän jälkeen nuoret analysoivat omaa kauttansa ja nämä omat analyysit ilahduttivat valmentajaa suuresti, koska useita vuosia heitä valmentaneena huomasin heissä suunnatonta kasvua urheilijana sekä ihmisenä. 

Unelmasi valmentajana

Urheilija urheilee itselleen ja valmentajan tehtävä on auttaa urheilijaa pääsemään kohti unelmaansa! Urheilijoillani on hienoja unelmia ja niitä kohden yhdessä mennään!

Miksi HIFK?

SININEN, PUNANEN, SINIPUNANEN, meidän oma IFK,  on stadin/Suomen ykkönen, Hei!:)

hakkarainenmervi@gmail.com

https://www.instagram.com/mervibrandenburg/