Tule mukaan toimintaan

HIFK yleisurheilu on kaksikielinen ja monikulttuurinen seura, johon kaikki ovat tervetulleita. Tarjoamme mahdollisuuden liikkumiseen ja urheiluun harrasteryhmistä tavoitteellisempaan lajiharjoitteluun asti.

Uuden jäsenen saapuessa mukaan toimintaamme, pyrimme aina löytämään hänelle parhaiten soveltuvan ryhmän. Lähtökohtamme on huomioida ikä, urheilulliset valmiudet, lajikiinnostus ja suuntaus (harrastus- tai kilpaurheilu).

Seurassamme on useita eri harjoitusryhmiä, joissa kaikissa on vastuuvalmentaja. Ohjaajamme ja valmentajamme ovat koulutettuja pätevyyden vaihdellessa perustasosta ammattitasoon. He ovat saavuttaneet laajasti menestystä juniori- nuoriso- ja aikuistason urheilussa.

Näin pääset mukaan toimintaamme

Ota sähköpostitse yhteyttä toimisto@hifkfriidrott.fi ja kerro tarvittavat tietosi (henkilö- ja yhteystiedot) sekä urheilutaustasi, tavoitteistasi ja lajikiinnostuksistasi. Vaihtoehtoisesti voit myös täyttää alla olevan lomakkeen, joka toimitetaan suoraan juniorivastaavalle. Vastauksena tulet saamaan infoa jäsen- ja harjoitusmaksuista, sekä varustehankinnoista ym. Ohjaamme sinut parhaiten sopivaan ryhmään antamasi tietojen perusteella.

Tervetuloa seuraamme!

Ensisijainen ikään perustuva ryhmittelysi *