Ilmoittautuminen mukaan toimintaan!

Lapset ja Lotta Kemppinen HIFK Kunniakierros 2020
Ensisijainen ikään perustuva ryhmittelysi

HIFK yleisurheilu on kaksikielinen ja monikulttuurinen seura, johon kaikki ovat tervetulleita. Tarjoamme mahdollisuuden liikkumiseen ja urheiluun harrasteryhmistä tavoitteellisempaan lajiharjoitteluun asti.

Uuden jäsenen saapuessa mukaan toimintaamme, pyrimme aina löytämään hänelle parhaiten soveltuvan ryhmän. Lähtökohtamme on huomioida ikä, urheilulliset valmiudet, lajikiinnostus ja suuntaus (harrastus- tai kilpaurheilu).

Meille on mahdollista tulla mukaan myös kesken vuoden. Harjoituskausi alkaa aina 15.08 ja päättyy seuraavan vuoden 15.08. Kesken kauden mukaan tulevien lasten osalta harjoitusmaksu jyvitetään jäljellä olevien kuukausien mukaan. Ylläolevasta lomakkeesta näkyvät sekä kesän että talven harjoitusajat ja paikat.

Kaikki ryhmä viettävät lyhyen kesätauon. Tauon aika löytyy jokaisen ryhmän sivuilta. Liiku&Leiki on kesätauolla heinäkuun ajan.

Seurassamme on useita eri harjoitusryhmiä, joissa kaikissa on vastuuvalmentaja. Ohjaajamme ja valmentajamme ovat koulutettuja pätevyyden vaihdellessa perustasosta ammattitasoon. He ovat saavuttaneet laajasti menestystä juniori- nuoriso- ja aikuistason urheilussa.

Täytä oheinen lomake ja otamme sinuun yhteyttä!

Tervetuloa Suomen suurimman seuran yleisurheilutoimintaan!