Abdellah Attaf

Valmennusfilosofiasi?

Jokaisella valmentajalla tulee olla oma valmennusfilosofia, minun filosofiani on kestävyys! Kestävyys syntyy tekemällä kovaa työtä, juostaan paljon, jotta urheilijoiden kestävyyspohjat saadaan riittävän korkealle tasolle. Harjoittelu sisältää myös epämieluisia harjoitteita, mutta kun niistä selviää, niin on entistä kestävämpi. Töitä on urheilussa valmis oltava tekemään. Vähän kuin niin, että jos hoidat istuttamaasi hedelmäpuuta hyvin se tuottaa sinulle hyviä hedelmiä.

Keitä valmennat?

Kestävyysjuoksijoita. Tavoite on, että jokaiselle urheilijalleni saadaan harjoittelussa oman tasoistaan harjoittelua. Keskityn urheiljoihin yksilöinä kuitenkin siten, että paljon harjoitteita urheilijat tekevä ryhmässä, hyvässä hengessä. Hiljalleen eteenpäin, jatkuvasti laadukkailla harjoitteilla edeten.

Paras valmennusmuistoni?

Parhaat muistot ovat sellaisissa harjoituksissa, jossa urheilijat ovat ylittäneet itsensä, ovat lähentyneet kohti kestävyysjuoksun hienoa maailmaa.

Unelmasi valmennuksessasi?

Haluan, että valmennettavani saavat kokea sen tunteen ja ne hienot elämykset joita olen itse kestävyysjuoksusta saanut. Nyt olemme mm. ryhmäni kanssa lähdössä Algeriaan kotimaahani tutustumaan millaista kestävyysjuoksuharjoittelu siellä on.

Miksi HIFK-Friidrott?

HIFK vuodesta 1988. Aina HIFK.

Mitä vielä?

Jos sinä haluat tulla mukaan kestävyysjuoksuryhmään, ota minuun rohkeasti yhteyttä!

https://www.facebook.com/abdellah.attaf

abdallah.attaf@yahoo.fr