HIFK yleisurheilun TNT heittäjien kotileiripäivä 28.1.2018

1.2.201828.1.2018 TNT (Team Nordic Throwers) heittäjien kotileiripäivään saapui yllätysvieraaksi kiekonheiton kaksinkertainen Kalevan Kisa- voittaja ja arvokisaedustaja Salla Sipponen. Yllätys oli tiimin urheilijoille vallan mieluinen. Paikalla olivat tiimin HIFK urheilijat  Nellinoora Maunula, Tuukka Röpelinen, Aleksi Mutanen, Elias Pusa ja Joona Tuusjärvi.

Aluksi tehtiin Sallan johtama alkuverryttely, jonka tyyppisen hän itse tekee. Tämän jälkeen siirryttiin päivän heittoharjoituksiin. "Urheilijat saivat hyviä vinkkejä ja aina on mukava, kun heittoja katsotaan uusin silmin. Saa valmentajakin uusia ajatuksia urheilijoistaan" totesi ryhmän valmentaja Jani Vottonen.

Aamupäivän treenin jälkeen käytiin koneisiin tankkaamassa ravintoa pastan muodossa Itäkeskuksen Pastaboxissa. Kahvit juotiin Starbucksissa, jossa Salla kävi läpi omaa uraansa ja kertoi sekä nuorten että aikuisten arvokisakokemuksistaan. Urheilijat saivat myös esittää kysymyksiä Sallalle. Eniten nuoria urheilijoita kiinnosti Sallan heittokenkien merkki ja millaisilla kiekoilla hän tykkää heittää.

Ruokailun jälkeen ryhmä palasi Liikuntamyllyyn, jossa laitettiin painonnostokengät jalkaan. Vuorossa oli voimaharjoitus, tarkemmin lajinomainen räjähtävä voima. Teemana oli painopisteen liikkeelle saaminen, pakaran aktivointi sekä sähäkkä ja terävä toiminta.

Kaikenkaikkiaan päivä oli todella mukava ja hauska, naurua riitti. Urheilijat pitivät kovasti hyvin maanläheisestä Sallasta ja saivat varmasti oppia omaan tekemiseensä. Salla kommentoi päivää:" Innokkaita, iloisia ja motivoituneita urheilijoita! Tosi kivaa tehdä hommia heidän kanssaan. Toivon, että he saivat minulta jotain uusia ajatuksia tai oppeja mukaansa."

Salla toi treeneihin kivaa kipakkaa naisenergiaa. Iso kiitos Sallalle, kun pääsit paikalle. TNT kittää, kumartaa syvään ja kuittaa.

Ryhmän puolesta,

Jani Vottonen