Harjoitus- ja jäsenmaksut

MM19 kisojen seurantaa SM-Viestien Cumulus hotellissa Porissa 2012

 

Seura laskuttaa valmennusmaksut kuukausittain. 1-2 kertaa viikossa harjoittelevat urheilijat maksavat vuosimaksun (340 euroa).

Seura suorittaa valmentajille korvaukset valmennustoiminnasta. Valmennusryhmien valmentajamme ovat raudanlujia ammattilaisia. Koulutamme valmentajiamme SUL:n ja SFI:n valmentajakoulutuksen eri asteilla. Harjoittelumäärät vastaavat kulloisenkin harjoitteluryhmän tasoa.

Seura kustantaa yli 13-vuotiaden valmennusurheilijoiden kuluja seuraavasti: A-luokan urheilijoiden SM-kilpailukulut ja SFIM-osallistumismaksut sekä erilaisia leiri yms. kustannuksia erillisten sopimusten mukaisesti. A-luokan (vähintään 4 kertaa viikossa harjoitteleville) urheilijoille seura kustantaa edustusasut sekä Liikuntamyllyn harjoittelukortit. 

Jokaisella urheilijalla/ urheilijan perheellä on toimitsijavelvoite kaksi (2) kertaa vuodessa.

Seuran urheiljoiden jäsenmaksu on 50 euroa vuodessa, joka laskutetaan vuoden alussa. Vuonna 2003 ja sen jälkeen syntyneiden urheilijoiden jäsenmaksu on 30 eruoa vuodessa. Jos sinulla on vaikeuksia suorittaa valmennusmaksujasi, ota yhteyttä toimistolle ja saat lisäneuvoja mistä voit hakea harrastuksellesi tukea. 

Urheilija / valmentaja! Halutessasi taatusti laadukkaaseen seuraan, ota yhteyttä valmennusjaoston puheenjohtajaan tai seuramme muihin valmentajiin.