Markkinointi

HIFK voitti M4x100 kultaa vuonna 2011 ja myös 2012

EN GÅNG KAMRAT ALLTID KAMRAT on perinteikäs mottomme, jolla on vuonna 2017 jo 120 vuotta takana, kun yleisurheiluseuramme viettää juhlavuosia. Olemme kehittäneet toimintaamme määrätietoisesti siten, että voimme täyttää missiomme monikielisenä ja monkulttuurisena nykyaikaisena yleisurheiluseurana, joka jatkuvasti toivottaa tervetulleiksi lapset ja nuoret, jotka haluavat tutustua yleisurheiluun ja harrastaa sitä mukavien kavereiden joukossa.

Tämä myös tarkoittaa, että seuramme, jonka toiminta perustuu vapaaehtoistoimintaan, voi menestyä, kun vanhemmat ja erilaiset yhteistyökumppanit liittyvät mukaan yhteiseen liikkeeseen tämän tärkeän mission toteuttamiseksi, hauskoissa merkeissä.Sekä yhtiöt että yksityiset henkilöt osallistuvat toimintaamme monella eri tavalla. Ilman heidän vahvaa panostaan lasten urheileminen tulisi paljon kalliimmaksi vanhemmille. Haluammekin mahdollistaa mukavat puitteet ja tarjota elinikäisiä elämyksiä meidän urheilijoillemme ilman, että taloudelliset seikat ovat esteenä lasten ja nuorten yleisurheiluharrastukselle. 

Meillä on laaja valikoima yhteistyömuotoja tarjolla sekä yrityksille että myös yksityisille. Räätälöimme yhteistyön yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa lähtien kumppaniemme tarpeista ja toivomuksista. Suosittuja yhteistyökosepteja ovat esim. yleisurheilukurssit yritysten henkilöstöille TYKY-toiminnan merkeissä, harjoitustoiminta aikuisille, yritysten/yhteisöjen urheilupäivien järjestely, nimikkourheilijan osallistuminen yhtiöiden omiin ohjelmiin, sekä perinteinen jokavuotinen Kunniakierros-tapahtuma

Näihin vaihtoehtoihin on helppo tutustua kotisivuillamme ja kerromme mielellämme lisää eri yhteistyömuodoistamme. 

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet mukaan toteuttamaan ideanne ja missiomme yhdessä meidän kanssamme urheilijoidemme parhaaksi ja hauskoissa merkeissä!

 


Sponsorointi- ja markkinointi-, sekä mediayhteistyöhön liittyvissä asioissa, ota yhteyttä:

 

Seuramanageri:     Luis Gonzalez

Sähköposti:           lgonzaleztoivola@gmail.com