Kilpailutoiminta

Jevgeni Aleksandrov - Ilari Mäkinen 2012

Kilpailuvaliokunta järjestää yksin tai yhteistyössä muiden urheiluseurojen kanssa kilpailuja pääkaupunkiseudulla. Valiokunta laatii vuosisuunnitelman jonka kautta kilpailujen järjestämistoimintaa suunnitellaan ja toteutetaan. 

Järjestämiemme kilpailujen luonne ja laajuus vaihtelee aina suomenmestaruuskisoista pienempiin seurakisoihin. Kisan luonteesta riippuen sen järjestäminen on helpompaa tai työläämpää. Yhteistä kaikille kisoille joita järjestämme on asettamamme korkea laatuvaatimus, sitoutuneet ja hyvin koulutetut toimitsijat sekä pitävät aikataulut.

Valiokunnan avaintehtäviä ovat toimitsijarekrytointi, koulutus, menetelmäkehitys ja jatkuvuuden turvaaminen. Kilpailujen järjestämisessä tarvitaan erikoisosaamista eri osa-alueilta ja pitkäjännitteistä itsensä kehittämistä. Lisäksi tarvitaan suurta joukkoa vapaaehtoisia toimitsijoita jotka omalla panoksellaan vievät läpi kisatapahtuman.

Kaikki mukana olevat tekevät oman panoksensa vapaaehtoisina urheilijoiden hyväksi. Tule mukaan tukemaan tätä toimintaa! Lisätietoja tästä linkistä. Mukaan pääseminen ei edellytä muuta kuin läsnäoloa ja halua auttaa. Niille jotka tahtovat kehittyä vaativampiin tehtäviin järjestetään tarvittava koulutus.

Seuramme omat kilpailijat tukevat omalta osaltaan laadukkaiden kisojen järjestämistavoitettamme ilmoittautumalla kisoihimme hyvissä ajoin ja näin antaen meille parhaat mahdolliset aikataulujen suunnitteluedellytykset ja työrauhan hektisen kisapäivän aikana. Ne jotka eivät osallistu kisaan ovat tervetulleita mukaan toimitsijatehtäviin.

Kullekin kilpailulle jonka järjestämme määritellään tapa jolla se järjestetään ja nimetään päävastuullinen järjestäjä. Kilpailun järjestämiseen kuuluu laaja kirjo tehtäviä alkaen kilpailun anomisesta kilpailukalenteriin päättyen kilpailun tulosten julkaisemiseen tilastointia ja ennätysten kirjaamista varten.

Erityisosaamista vaativia tehtäviä ovat mm. lajijohtajien ja -tuomarien tehtävät, lähettäjän ja maalialueen tehtävät, maalikameran hoitamiseen liittyvät tehtävät, kanslia- ja tulospalvelutehtävät, kenttätekniikan hallinta, kuulutus ja ensiapu. Lisäksi tarvitaan organisointikykyisiä henkilöitä jotka valmistelevat kisaa kilpailtavaksi.

 


Ota yhteyttä sivun ylläpitäjään tästä!