Vesa Sjöstedt

Valmennusfilosofiasi?

Poistumalla välillä mukavuusalueelta, urheilija löytää rajansa eikä tarvitse "vanhana" jossitella tuliko tehtyä kaikkensa :) "Turha" näpertäminen pois ja töihin, mutta järki mukana. Siinä lyhyesti kiteytettynä valmennusfilosofiani.

Keitä tällä hetkellä valmennat?

Pääasiassa pikajuoksijoita ja pika-aitureita. Ryhmässämme toki tehdään muitakin lajiharjoituksia yksilöllisesti, joten heitto- ja hyppyharjoituksillekin on paikkansa.

Parhaat valmennusmuistot?

Mieleenpainuvimpia ovat kolme ensimmäistä SM-kultaa +1 pronssi Harjavallasta 2009. Parhaat on vaikea laittaa järjestykseen, mutta kilpailuissa/harjoituksissa onnistuneen urheilijan olemus on parasta! Silloin tietää että ollaan ytimessä:)

Unelmasi valmentajana? 

Unelmat toteutuvat urheilijoiden tekeminä, tänäkin vuonna on monta unelmaa jo toteutunut! Kaukainen haave olisi valmentaa jonain päivänä palkallisena ammattivalmentajana.

Miksi HIFK?

Pienenä poikana Maunulan lähiöissä oli tapana/pakko valita joko HIFK tai jokerit. Valinta oli helppo eikä rotsi ole suhissut:)  

Mitä vielä?

Tervetuloa seuraan! Ota yhteyttä vaikkapa johonkin meistä valmentajista, niin etsimme sinulle paikan tasoiseesi ja taatusti mukavaan ryhmään:)   vebon@hotmail.com

Vesa