Hyvän Tuulen Kisat 17/6

Kilpailu on käyty ja kiitämme kaikkia siihen osallistuneita urheilijoita ja toimitsijoita. Seuraavan kerran tapaamme samlissa merkeissä 23/8 Eltsulla.

Tästä voit lukea kisan tulokset:
https://www.tilastopaja.eu/fi/db/tulokset.php?CID=82046

Taustaa kisasta: Alunperin oli tarkoitus kisata Eläintarhan kentän 110-vuotis juhlakilpailu. Sitten korona iski ja kisaa lykättiin vuodella, samalla kun kisan nimeksi päivitettiin Eläintarhan 111-vuotis juhlakilpailu.

Vaan ei korona hellittänyt ja päätimme jälleen kerran yhdessä Helsingin kaupungin kanssa siirtää juhlakilpailua tuonemmaksi. Sen tilalla kisataan tämä Hyvän Tuulen Kisat -sarjan kilpailu.

Kilpailun järjestelyä on hidastanut koronan leviämisvaiheen alueeseen liittyvät viranomaismääräykset ja niille annetut paikalliset ohjeet. Tietojemme mukaan kilpailun järjestely täyttää kaikki sille tänä päivänä asetetut vaatimukset, mutta niinkuin tiedämme tilanne voi muuttua nopeasti ja määräykset sen mukaan. Sen vuoksi pidätämme itsellämme järjestäjinä vapaan oikeuden muuttaa kilpailua, sen lajeja ja ikäsarjoja vallitsevien olosuhteiden mukaisesti.

25.5 HIFK Friidrott, järjestäjä.


Lajit ja ikäluokat

Kilpailussa kisataan alla luetellut lajit ja sarjat.

Kisaa varten on perustettu yksi kilpailukutsu Kilpailukalenteriin, joka päivittyy sinne ennenkuin kilpailu avataan ilmoittautumisia varten.

HIFKn omat urheilijat voivat ennakkoilmoittautua ilmaiseksi kisaan. Jälki-ilmoittaminen maksaa myös heille.

Lajit / Grenar

M: 100m, 400m, 400m aj, Moukari, Keihäs, Kuula
N: 100m, 100m aj, 400m, 400m aj, Moukari, Keihäs, Kuula, Korkeus, Pituus
M19: Moukari, Kuula
M17: 100m, 400m, 400m aj, Moukari, Keihäs, Kuula, Korkeus
N17: 100m, 400m, Moukari, Keihäs, Kuula, Korkeus, Pituus
P15: 100m, Kuula, Korkeus
T15: 100m, Kuula, Pituus
P13: 100m, Kuula, Korkeus
T13: 100m, Keihäs, Pituus

Kilpailukalenterilinkit:

Hyvän Tuulen Kisat


Enligt tävlingsformatet görs heatindelningarna i sprintergrenen (100m) över åldersklasserna enligt statistiktiden. I sprintergrenen ordnas även ett andra lopp vid tävlingens slut. Genom att anmäla sig till grenen får man rätt att för samma pris bekräfta sig till bägge loppen. 

I det andra loppet planerar vi att arrangera minst tre heat eller mera beroende på hur många anmälningar vi får till löpgrenarna.

Ifall du bekräftar dig till det första och inte löper förlorar du samtidigt rätten att deltaga i det andra loppet.

Löpriktningen för sprintersträckan avgörs enligt vindförhållandena kl 16:30.

Kilpailuformaatin mukaisesti pikamatkan (100m) eräjako tehdään kaikkien ikäryhmien yli tilastoajoilla. Pikamatkalle järjestetään kisapäivän päätteeksi kakkosjuoksu johon kaikki ilmoittautuneet saavat oikeuden varmistaa osallistumisensa  samalla ilmoittautumismaksulla. 

Toiseen juoksuun suunnittelemme järjestävämme kolme tai useampia eriä riippuen siitä montako juoksijaa kaikenkaikkiaan ilmoittautuu mukaan juoksumatklille.

Mikäli varmistat osallistumisen ensimmäiseen juoksuun ja jätät sen juoksematta menetät myös oikeuden osallistua toiseen juoksuun.

Pikamatkan juoksusuunta ratkaistaan tuuliolosuhteiden mukaan klo 16:30.

Anmälningstiden

Den sista anmälningstiden är 14.6 kl 23:59.


Efteranmälningsmöjligheten tar slut 15/6 kl 11:59.

Ilmoittautumisaika

Viimeinen ilmoittautumisaika on  14.6 kl 23:59.


Jälki-ilmoittautumismahdollisuus päättyy  15/ 6 kl 11:59.