Keihään Syys-sivallus

27.9 klo 14 alkaen Eläintarhan kentällä

Keihäänheitto sarjoissa:

  • T ja P 13,
  • T ja P 15,
  • T ja P 17 sekä
  • N ja M.


Ilmoittaudu kilpailukalenterin kautta:
https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=27379

LOPULLINEN AIKATAULU HUOMAA ETTÄ ALOITAMME JO 13:30 ENNAKKOTIEDOISTA POIKETEN.

13.30 T13
13.30 T15
14.00 P13
14.00 P15
15.25 N17
15.25 N
16.30 M17
16.30 M

-Varmistukset 15min.ennen lajin alkua kisapaikalla.

-Verryttely heitot, Harjoitus heitto kentällä aidan ulkopuolella.

-Jälkiilmoittautumiset sähköpostilla, maksukuitin kera 27.9 klo 10.00 mennessä.

-Väline tarkastukset kisa paikalla. N. 15min.Ennen lajin alkua.


LIVE- palvelu löytyy osoitteesta http://live.tuloslista.com/8742


Ohjeita kilpailijoille ja paikallaolijoille
25.9.2020

ILMOITTAUTUMINEN
Kilpailuun ilmoittaudutaan ennakkoon Kilpailukalenterin kautta. Kisaan ei voi jälki-ilmoittautua varsinaisen ilmoittautumisajan umpeuduttua.

MAKSAMINEN
Käteismaksuja emme voi olosuhteiden vuoksi käyttää. Käytämme ilmoittautuessa Kilpailukalenterin suoraa verkkomaksamista. Mikäli tämä on sinulle ongelma ota yhteyttä järjestäjään ja sovi ilmoittautumisesta sähköpostitse ja maksusta pankkisiirron avulla.

KORONA-VIRUKSEN TARTUNNAN EHKÄISY JA JÄLJITYS
Kuten muissakin kauden kilpailuissa keräämme tiedot kaikista osallistujista ja toimitsijoista lajierittäin mahdollista tartunnan jäljitystoimintaa varten. Tämän vuoksi pyydämme, että sinä et kilpailijana tai toimitsijana liiku muilla kuin omalla suorituspaikallasi. Säilytämme tiedot suorituspaikoilta kaksi viikkoa mahdollista tartunnan jäljitystoimintaa varten.

VALMENTAJAT
Valmentajilla ei ole tartuntavaaran vuoksi pääsyä kilpailupkentälle vaan heidän pitää seurata suojattinsa edesottamuksia kentän laidalta.

SAAPUMINEN KILPAILUPAIKALLE
Kilpailupaikalle ei saa tulla mikäli olet itse olet sairas tai sinulla on vilustumisen oireita. Et myöskään saa tulla paikalle jos joku perheesäsi on korona-karanteenissa. Vain täysin terveenä ja oireettomana tullaan paikalle.

Ole ajoissa paikalla. Tee alkuverryttelysi hyvissä ajoin ja tule lajin suorituspaikalla tapahtuvaan nimenhuutoon 10 minuuttia ennen lajin ilmoitettua alkamisajankohtaa.

Vältetään tarpeettomia lähikontakteja. Yskitään ja aivastetaan olkavarteen tai nenäliinaan.

KATSOMO
Kilpailun aikana katsomotila pidetään auki yleisölle ja kunniakierroksen juoksijoille. Kehoitamme katsomossa olevia noudattamaan niitä turvallisuusohjeita jotka viranomaiset ovat antaneet yleisötilaisuuksista. Keihäskilpailun urheilijoilta ja toimitsijoilta on pääsy kielletty katsomotiloihin.

ILMOITTAUTUMISMAKSUJA EI PALAUTETA
Ilmoittautuminen on tapahtunut ja siitä on peritty maksu. Se oikeuttaa sinut osallistumaan kilpailuun siinä lajissa johon olet ilmoittautunut.

ILMOITUSTAULU ON KORVATTU LIVE-TULOSPALVELULLA

LÄHTÖLISTAT JA TULOKSET
Käytämme kilpailun aikana Live-tulospalvelua jonka kautta kaikki kilpailua koskevat tiedot (ilmoittautuneet, eräjaot ja tulokset) jaetaan kilpailijoille, yleisölle ja toimitsijoille. Kilpailu on siis "paperiton".

KILPAILUNUMEROT
Numeroita ei käytetä.

VAATTEIDEN VAIHTO JA PUKUTILAT
Kilpailun aikana pukutilat on käytössä.  

TURVAVÄLIT
Pidä viranomaisten suosittelemat kahden metrin turvavälit muihin paikalla oleviin tilanteen niin salliessa.

ALKU- JA LOPPUVERRYTTELY
Voit harkintasi mukaisesti tehdä verryttelyt juoksuradan vapaalla alueella, kentän laidoilla, vapaalla keskikentällä tai kentän ulkopuolella.

KILPAILUN AIKANA
Muista henkilökohtainen käsihygieniasi heittolajeissa. Desinfioi aina kätesi ennen kuin kosket heittovälineeseen ja poistuessasi heiton jälkeen odottamaan seuraavaa suoritusta. Kilpailunjärjestäjä toimittaa käsihuuhteet kilpailupakalle. Vältä koskettamasta muita henkilöitä kilpailun aikana. Ylävitoset, olkaan tai selkään taputtelu tai halaukset pitää valitettavasti jättää tekemättä, mutta muutoin kannustaminen on suositeltavaa.

Kun lajisi on päättynyt, kerää kimpsut ja kampsut sekä poistu viipymättä kilpailupaikalta.

LOUKKAANTUMIS- TAI SAIRASTAPAUKSEN SATTUESSA
Ilmoita lajijohtajalle tai -sihteerille tilanteesi. Meillä on paikalla koulutettu ensiapuhenkilöstö joka auttaa sinua ongelman sattuessa.

Mikäli kilpailun jälkeisenä kahden viikon jaksona havaitset sairastuneesi korona-virukseen kerro sinua hoitavalle taholle, että jäljitystiedot on olemassa kilpailunjärjestäjän hallussa. Näin nopeutat omalta osaltasi tartuntaketjujen jäljitystyötä.