Toimitsijat - Kesäkilpailu 16/7

Tämän sivun tarkoituksena on antaa informaatiota kilpailun toimisijoille. Tässä kerrotaan kisamiehityksestä, tiimeistä ja vastuutoimitsijoista tiimeittän.  Lisäksi tässä kerrotaan kisa-aikataulusta tarkemmin kuin mitä julkisesti kerrotaan. Tämä tieto ei ole salaista, mutta toivomme kuitenkin että sitä ei turhaan levitetä julkisuuteen, sillä tällä tiedolla on taipumus muuttua jatkuvasti ja emme tahdo, että jollakin on jokin vanha versio tästä käytössään.

Jos tahdot kommentoida tässä olevaa tietoa teet sen helpoiten sähköpostilla tästä.

Toimitsijamäärät ja -tilanne
Toimitsijaluettelo
Aikataulu toimisijakäyttöön

Ohjeita toimitsijoille
11.7.2020

ALUKSI
Kilpailusta on olemassa erillinen ohje kilpailijoille ja paikallaolijoille. Toimitsijana sinun tulee tietää mitä siinä on sanottu - lue se!

KILPAILUNJOHTAJA, LAJIJOHTAJAT, MUUT VASTUUTOIMITSIJAT
Kilpailunjohtaja Harri Mutanen, 040 043 2576
Lajijohtajat ja muut vastuutoimitsijat näkyvät tummennettuina toimitsijaluettelosta.

TOIMITSIJAMUONITUS
Olemme totuttuun tapaan järjestäneet toimitsijamuonituksen yhteistyössä HKVn kanssa kentän kahviossa.

LAJIPAIKKOJEN VALMISTELU
Lajijohtajaan tehtävänä on huolehtia siitä, että kilpailupaikka on valmisteltu ja kilpailtavassa kunnossa. Lajissä käytettävät välineet noudetaan hyvissä ajoin välinevarastosta paikalle. Lajisihteereille tarkoitettu työpöytä ja tuolit noudetaan ja laitetaan paikoilleen. Huomioikaa se, että kilpailijat tulevat paikalle ennen lajin alkamista ja odottaa voivansa tehdä omat harjoitteensa ja askelmittauksensa.

KILPAILUPÖYTÄKIRJAT
Kilpailunjohtajalla on lajien pöytäkirjat. Lajisihteerin tulee noutaa omansa häneltä hyvissä ajoin. Pöytäkirjaan merkitään läsnäolevat kilpailijat sekä rimalajeissa heidän toivoma aloituskorkeus.

JÄLKI-ILMOITTAUTUMISET
Tässä kilpailussa emme ota vastaan jälki-ilmoittautumisia. Ei edes oman seuran jäseneltä. Jos joku tahtoo asiasta keskustella käännytetään hänet kilpailunjohtajan puheille. Kilpailunjohtaja toistaa saman, jälkkäreille ei päästetä ketään.

ILMOITUSTAULU
Ilmoitustaululle ripustetaan kilpailun virallinen aikataulu sekä osallistujalistaukset sekä juoksujen varmistuslistat.

LÄHTÖLISTAT JA TULOKSET
Käytämme kilpailun aikana Live-tulospalvelua jonka kautta kaikki kilpailua koskevat tiedot (ilmoittautuneet, eräjaot ja tulokset) jaetaan kilpailijoille, yleisölle ja toimitsijoille. Kilpailu on siis "paperiton".

VARMISTAMINEN
Kenttälajien osallistuminen varmistetaan suorituspaikalla nimenhuudon yhteydessä hetki ennen lajin alkamista.

Juoksulajien osallistuminen varmistetaan ilmoitustaululla olevan varmistuslistan avulla. Vain varmistaneet kilpailijat otetaan mukaan eräjakoihin. Varmistus on tehtävä viimeistään 30 minuuttia ennen ilmoitettua lajin juoksuaikaa.

ERÄ- JA RATAJAOT
Kaikkien kenttälajien eräjaot on valmiiksi tehty.

Ratalajeja varten ranking on tehty ilmoitetun  kauden parhaan tuloksen mukaan. Eräjakoon otetaan mukaan vain osallistumisensa ilmoitustaululla olevalle listalle varmistaneet kilpailijat. Mikäli urheilija ei ilmoittautumisen yhteydessä ole ilmoittanut tilastoaikaasi arvotaan hänet erä- ja ratajaoissa heikompaan kategoriaan. Poiketen arvokisamenettelystä ei paikan päällä voi vaikuttaa tehtyyn jakoon. Mahdolliset muutokset tilastoaikoihin pitää tehdä ilmoittautumisajan puitteissa.

NIMENHUUTO
Ohjeiden mukaan nimenhuuto tehdään noin 10 minuuttia ennen lajin alkamista lajipaikalla.

MUUTOKSET ERÄJAKOIHIN
Nimenhuudossa saattaa käydä ilmi, että kaikki eivät ole saapuneet paikalle. Tällöin poissaolevat menettävät mahdollisuutensa osallistua kilpailuun. Pöytäkirjaan merkitään DNS poissaolevien tulokseksi. Juoksulajeissa poisjääneen tilalle ei vaihdeta ketään muuta toisesta erästä vaan rata jätetään tyhjäksi.

Vierasta ei ole se, että joku urheilijoista tahtoo päästä "parempaan erään" vedoten puutteisiin SB-tiedoissa.  Olemme ilmoittaneet urheilijoille, että heidän vastuullaan on, että kilpailunjärjestäjän tietoon on saatettu asianmukaiset tilastotiedot.

JUOKSUERIEN VALMISTAUTUMINEN
Juoksulajeissa käsittelemme kilpailijoita seuraavalla tavalla erittäin: 
- vuorossa oleva erä asettuu telineisiin ja juoksee (5-0 minuuttia ennen lähtöaikaa)
- seuraavan erän kilpailijat tunnistetaan ja heille kerrotaan rata joka on heille varattu (10-6 minuuttia ennen lähtöaikaa)
- sitä seuraavan erän nimenhuuto (15-11 minuuttia ennen lähtöaikaa)

VALMENTAJAT
Valmentajilla ei ole tartuntavaaran ja tartuntaseurannan mahdollistamisen vuoksi pääsyä suorituspaikalle vaan heidän pitää seurata suojattinsa edesottamuksia kentän laidalta.

SAAPUMINEN KILPAILUPAIKALLE
Kilpailupaikalle ei saa tulla mikäli olet itse olet sairas tai sinulla on vilustumisen oireita. Et myöskään saa tulla paikalle jos joku perheesäsi on korona-karanteenissa. Vain täysin terveenä ja oireettomana tullaan paikalle. Jos et voi osallistua toimitsijatehtäviin niin ilmoita asiasta välittömästi kilpailunjohtajalle, jotta voimme kutsua jonkun toisen tilallesi.

Ole ajoissa paikalla.

Lajijohtaja jakaa tehävät 30 minuuttia ennen lajin alkamista kilpailupaikalla.

HYGIENIA
Vältetään tarpeettomia lähikontakteja. Yskitään ja aivastetaan olkavarteen tai nenäliinaan. 
Varustamme kilpailupaikat käsidesipulloilla.

KATSOMO
Kilpailun aikana katsomotila pidetään auki yleisölle. Kehoitamme katsomossa olevia noudattamaan niitä turvallisuusohjeita jotka viranomaiset ovat antaneet yleisötilaisuuksista.

Urheilijoilta ja toimitsijoilta on pääsy kielletty katsomotiloihin.

ILMOITTAUTUMISMAKSUJA EI PALAUTETA
Ilmoittautuminen on tapahtunut ja siitä on peritty maksu. Se oikeuttaa osallistumaan kilpailuun siinä lajissa johon on ilmoittautunut.

ILMOITUSTAULU
Ilmoitustaululle ripustetaan kilpailun virallinen aikataulu sekä osallistujalistaukset ja ratalajien varmistuslistat.

LÄHTÖLISTAT JA TULOKSET
Käytämme kilpailun aikana Live-tulospalvelua jonka kautta kaikki kilpailua koskevat tiedot (ilmoittautuneet, eräjaot ja tulokset) jaetaan kilpailijoille, yleisölle ja toimitsijoille. Kilpailu on tulosraportoinnin osalta "paperiton".

ERÄ- JA RATAJAOT
Kaikkien kenttälajien eräjaot on valmiiksi tehty.

Ratalajeissa ranking on tehty ilmoitetun kauden parhaan tuloksen mukaan. Radat jaetaan varmistaneiden urheilijoiden kesken ranking-menettelyllä. Mikäli ei ilmoittautumisen yhteydessä ole ilmoitettu tilastoaikaa arvotaan urheilija erä- ja ratajaoissa heikompaan kategoriaan. Poiketen arvokisamenettelystä ei voi paikan päällä vaikuttaa tehtyyn jakoon. Mahdolliset muutokset tilastoaikoihin pitää tehdä ilmoittautumisajan puitteissa.

KILPAILUNUMEROT
Numeroita ei käytetä.

VAATTEIDEN VAIHTO JA PUKUTILAT
Kilpailun aikana pukutilat on olosuhteiden vuoksi lukittu. Vaihda siis varusteesi valmiiksi päälle jo kotonasi. Kun poistut kentältä kilpailun jälkeen tee se kilpailuvaatteissa, jotka vaihdat taas kotiin päästyäsi. Kilpailupaikalla ei ole peseytymismahdollisuuksia. Ota siksi mukaan kosteuspyyhkeitä joilla voit siistiytyä kotimatkaa varten. Kilpailupaikoilla on käsidesipisteitä käytössäsi.

TURVAVÄLIT
Pidä viranomaisten suosittelemat kahden metrin turvavälit muihin paikalla oleviin tilanteen niin salliessa.

ALKU- JA LOPPUVERRYTTELY
Kilpailijat voivat harkintansa mukaisesti tehdä verryttelyt juoksuradan vapaalla alueella, kentän laidoilla, vapaalla keskikentällä tai kentän ulkopuolella. Kilpailua käydään monessa paikassa kentällä ja turvallisuussyistä verryttely on aina kiellettyä lähellä käynnissä olevia kilpailupaikkoja. Noudata aina turvamiesten määräyksiä.

OMAT VÄLINEET
Omat välineet ovat sallitut ja kaikkien osallistujien käytössä. Mittauta välineesi viimeistään 30 minuuttia ennen lajin alkamista.

KILPAILUN AIKANA
Muista henkilökohtainen käsihygieniasi heittolajeissa. Desinfioi aina kätesi ennen kuin kosket heittovälineeseen ja poistuessasi heiton jälkeen odottamaan seuraavaa suoritusta. Kilpailunjärjestäjä toimittaa käsihuuhteet kilpailupakalle. Vältä koskettamasta muita henkilöitä kilpailun aikana. Ylävitoset, olkaan tai selkään taputtelu tai halaukset pitää valitettavasti jättää tekemättä, mutta muutoin kannustaminen on suositeltavaa.

Kun lajisi on päättynyt, kerää kimpsut ja kampsut sekä poistu viipymättä kilpailupaikalta.

LOUKKAANTUMIS- TAI SAIRASTAPAUKSEN SATTUESSA
Ilmoita lajijohtajalle tai -sihteerille tilanteesi. Meillä on paikalla koulutettu ensiapuhenkilöstö joka auttaa sinua ongelman sattuessa.

Mikäli kilpailun jälkeisenä kahden viikon jaksona havaitset sairastuneesi korona-virukseen kerro sinua hoitavalle taholle, että jäljitystiedot on olemassa kilpailunjärjestäjän hallussa. Näin nopeutat omalta osaltasi tartuntaketjujen jäljitystyötä.