SM hallit M/N 22-19-17 Kuortane 23.-25.2.2018

26.2.2018








 

Ei estänyt VR eikä talvipakkaset IFK:n 23-henkistä (urheilijat, valmentajat, huolto) saapumista Kuortaneelle taistelemaan suomenmestaruusmitaleista sarjoissa M/N22-19-17.

Junamatka taittui perjantaina nopeasti ja Seinäjoelta 9-paikkainen vuokra-auto suuntasi urheilijat kyydissä kohti Kuortanetta. Jotta reissaaminen ei liian helppoa olisi isolla porukalla, sanoi vuokra-auto sopimuksen irti jo perjantai-iltana ja lauantaiaamuna jouduimme vaihtamaan kahteen pienempään kulkuvälineeseen. Seinäjoki-Kuortane tie tuli tutuksi, mutta onneksi kuskimme kyydissä matkat taittui turvallisesti ja ajallaan.

Urheilijat saivat viikonlopun aikana nauttia Kuortane-opiston ajoittain hieman viileästä majoituksesta, mutta onneksi tiimin sisällä tunnelma oli lämmin. Kuortane-hallin lihashuollon nurkkauksesta tulikin joukkueemme kokoontumispaikka, jossa juttu luisti ja sekä onnistumiset että mahdolliset pettymykset puitiin yhdessä.

Useista seuroista kuului tarinaa flunssan kourissa olevista tai juuri toipuneista urheilijoista eikä meidänkään tiimimme sairasteluilta ole välttynyt. Mutta mahdollisista sairasteluista huolimatta joukkueemme onnistui upeasti tuomalla Helsinkiin yhteensä seitsemän (7) mitalia, joista yksi kultainen, kolme hopeista ja kolme pronssista. Lisäksi useita finaalipaikkoja, yhdeksän PB:tä, kolme SB:tä, yksi SFI-ennätys ja Kuortaneen tiukoissa kaarteissa (vain) yksi DQ.

Väki väheni hallilla sunnuntai-iltaa kohden ja myöhässä ollut kisa-aikataulu tuotti hieman lisää harmaita hiuksia joukkueenjohtajalle kuljetuksia uudelleen järjestellessä, jotta urheilijat ehtivät Seinäjoki-Helsinki junaan ja turvallisesti kotimatkalle. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Jälleen ikimuistoinen kisareissu takana ja siitä iso kiitos huipputyypeille; urheilijoille, valmentajille ja huoltajille.

Mitalikuvat on julkaistu viikonlopun aikana instagramissa hifk_friidrott. Lisäksi Hovikuvaaja/ Risto Sinkkosen mainioita kuvia löytyy facebookista.

Joukkueenjohtaja/ lihashuoltaja kiittää ja kuittaa.

Piia S